Pinchox is de eerste en enige echte chocolade reep met pinda’s. Ontstaan vanuit de liefde voor deze heerlijke combinatie. Jaren is pinchox op zoek geweest om de beste kwaliteit chocolade, die perfect aansluit bij de lekkerste gebrande ongezouten pinda’s te vinden. Pinchox verbind oud en nieuw. Wat terug geven op zowel nationaal als internationaal niveau. Respect voor de cacao boeren maar ook voor het verschaffen van werk in nederland. Zo wordt pinchox geproduceerd met mensen die (re)integreren in de maatschappij, zowel met als zonder beperking. Gewoon het beste van twee werelden.
Pinchox is de eerste en enige echte chocolade reep met pinda’s. Ontstaan vanuit de liefde voor deze heerlijke combinatie. Jaren is pinchox op zoek geweest om de beste kwaliteit chocolade, die perfect aansluit bij de lekkerste gebrande ongezouten pinda’s te vinden. Pinchox verbind oud en nieuw. Wat terug geven op zowel nationaal als internationaal niveau. Respect voor de cacao boeren maar ook voor het verschaffen van werk in nederland. Zo wordt pinchox geproduceerd met mensen die (re)integreren in de maatschappij, zowel met als zonder beperking. Gewoon het beste van twee werelden.
Pinchox is de eerste en enige echte chocolade reep met pinda’s. Ontstaan vanuit de liefde voor deze heerlijke combinatie. Jaren is pinchox op zoek geweest om de beste kwaliteit chocolade, die perfect aansluit bij de lekkerste gebrande ongezouten pinda’s te vinden. Pinchox verbind oud en nieuw. Wat terug geven op zowel nationaal als internationaal niveau. Respect voor de cacao boeren maar ook voor het verschaffen van werk in nederland. Zo wordt pinchox geproduceerd met mensen die (re)integreren in de maatschappij, zowel met als zonder beperking. Gewoon het beste van twee werelden.
Hier komt een heel gaaf filmpje van hoe je dat doet. voor nu leggen we het je graag uit aan de hand van de volgende stappen:
-
haal de heerlijke wereldrepen uit de doos
-
sluit de doos
-
druk aan de voor en zijkanten de halve rondjes naar binnen
-
zet de doos op een platte ondergrond
-
houd met je ene hand de onderzijde, die met die gave pinda en chocolade rand, vast
-
stop, om de beurt, aan alle drie de bovenzijdes je wijsvinger in het halve rondje en druk naar binnen.
-
je zal merken dat de bovenkant los komt
-
met je wijsvinger in het gat aan de voorkant trek je nu gemakkelijk de bovenkant eraf
-
verwijder de flap aan de achterkant
-
plaats de repen terug in de doos
Tadaaaaa! een wereldtentoonstelling!
Pinchox, een wereldreep om te delen