top of page

Pinchox is de eerste en enige echte chocolade reep met pinda’s. Ontstaan vanuit de liefde voor deze heerlijke combinatie. Jaren is pinchox op zoek geweest om de beste kwaliteit chocolade, die perfect aansluit bij de lekkerste gebrande ongezouten pinda’s te vinden. Pinchox verbindt oud en nieuw. Wat terug geven op zowel nationaal als internationaal niveau. Respect voor de cacao boeren maar ook voor het verschaffen van werk in nederland. Zo wordt pinchox geproduceerd met mensen die (re)integreren in de maatschappij, zowel met als zonder beperking. Gewoon het beste van twee werelden.

Pinchox gif

Pinchox innoveert. Zo heeft pinchox door middel van onderzoek en trial-and-error zijn eigen productielijn op weten te zetten. Wij geven vorm, verbinden de beste ingredienten volgens een delicaat proces. Met aandacht en liefde voor onze producten, medewerkers en de maatschappij. Dit is terug te zien aan de precisie van elke reep. 60% chocola en 40% pinda’s is 100% genieten.

Met onze reep ligt de wereld aan je voeten. Heb je een momentje voor jezelf? Wordt er mentaal of fysiek iets hoogstaands van je verwacht? Chocola levert de energie en de pinda’s bouwstoffen voor zowel lichaam als brein. Wij helpen je graag op een lekkere manier. De reep breekt op zowel de meridianen als de paralellen, zo kun je hem delen, of niet.

Cacao

Onze cacao is afkomstig uit landen die vallen onder het cocoa horizons programma. Dit fair trade programma zet zich in om de cacaoboon traceerbaar te maken en de boeren een eerlijke prijs te geven. daarnaast investeren we samen in de toekomst van chocola. 

 

Pinda's

We gebruiken de pinda's van de beste rassen. wist je dat de pinda van nature rijk is aan eiwitten en hierdoor een uitstekende voedingsbron voor je volgende uitdaging vormt. 

bottom of page